Форум

Как смятате,че масажът влияе на вашето тяло?

Възхитена съм!

Даниела | 05/12/2013

Днес пробвах Кралска розова терапия с пилинг на тяло и Шиацу масаж на лице, във вашето студио... Естествено, нямаше нищо общо с Розовата терапия, която бях пробвала на други места... Искам да изкажа благодарност, че не сте като повечето масажисти, които за съжаление претупват работата си и оставят клиентите си недоволни! Със сигурност ме спечелихте като клиент! Желая Ви много успехи!

masaj s med

Ivailo | 09/10/2013

purvo iskam da blagodarq na masajista v studioto, moga da kaja samo edno - profesionalist! 4uvstvam se mnogo po-dobre sled masaja s med... ot dve godini izpitvam ujasni bolki v ramenete i gurba poradi ne lekata profesia - shofior! Opredeleno masaja s med me vurna vuv vremeto kogato dori i ne pomislqh 4e neshto me boli. Jelaq vi uspeh i do novi sreshti!
Pozdravi ot Deutchland!

stone massage

Katerina | 30/06/2013

Този масаж е вълшебен. Благораря ви!

forum

Mariana | 16/08/2012

za purvi put probvah masaja s vulkanichni kamuni i kristali pri vas... unikalen e!!! blagodarq vi! moje bi e po-podhodqsht za zimnia sezon?

Re: forum

Масажно студио "Осанна Релакс" ЕООД | 16/08/2012

Най-добре е масажът с топли лава камъни да се прави следобед или привечер, след края на работния ден и да не е на пълен стомах. Особено приятно е чувството през зимата.

forum

Lussy | 10/11/2011

Sled masaj vinagi se chuvstvam kato prerodena!
Strahoten sait! Suvetite i statiite sa ot polza! Bravo!

Re: forum

Заповядайте и се възползвайте от нашите промоции!

Масаж

Георги Йончев | 08/11/2011

В този салон масажите са изключително добри. Препоръчвам го на всеки!

Re: Масаж

Блгодая Ви! Заповядайте отново!

<< 421 | 422 | 423 | 424 | 425

New comment